Головна Новини Суспільство Війна з Росією Білорусь разом із Росією формує угруповання військ: у Генштабі розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь разом із Росією формує угруповання військ: у Генштабі розкрили подробиці

Загроза повторного вторгнення з боку Білорусі продовжує зберігатися, але поки що обстановка контрольована

8 листопада 2022, 08:50 comments1627
Поділіться публікацією:

У Білорусі спільно з росіянами продовжується формування угруповання військ. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Білорусь разом із Росією формує угруповання військ: у Генштабі розкрили подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"На Волинському та Поліському напрямках обстановка без істотних змін. Республіка Білорусь і надалі підтримує збройну агресію Російської Федерації проти України, надаючи РФ інфраструктуру, територію та повітряний простір. Продовжується формування російсько-білоруського угруповання військ на території Республіки Білорусь", — йдеться у повідомленні. .

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія останнім часом змінила тактику війни проти України та наголосила на трьох основних пунктах: перекладі РФ на військові рейки; ведення геноцидного типу війни; вкидання пропагандистських наративів про тактичну ядерну зброю, “брудну бомбу” чи вибух на ЗАЕС. Про це в ефірі FREEДOM заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Експерти проаналізували ці твердження для видання "Коментарі", а також розповіли, що ми можемо протиставити такій тактиці агресора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – між США та РФ в останні місяці йшли переговори щодо України . Зокрема, радник американського президента з нацбезпеки Джейк Салліван у конфіденційному порядку спілкується з помічником російського диктатора Путіна – Ушаковим та секретарем Ради безпеки РФ Патрушевим. Про це пише The Wall Street Journal із посиланням на джерела. Про що говорить розгойдування переговорного кейсу, що посилилося? Яка ймовірність, що у короткостроковій перспективі Росія та Україна чи Росія та Захід зуміють до чогось домовитись? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини