Головна Новини Суспільство Війна з Росією Bild: США та Німеччина хочуть змусити Київ розпочати переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Bild: США та Німеччина хочуть змусити Київ розпочати переговори з Росією

США та Німеччина хочуть підштовхнути Україну до переговорів, пише німецьке видання

24 листопада 2023, 23:50
Поділіться публікацією:

Керівництво США та Німеччини хочуть змусити президента України Володимира Зеленського розпочати переговори з Росією, пише у статті видання Bild військовий оглядач Юліан Репке із посиланням на єдине джерело в урядових колах ФРН. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на DW.

Bild: США та Німеччина хочуть змусити Київ розпочати переговори з Росією

Німеччина та США будуть підштовхувати Україну до переговорів

Згідно з задумом США та Німеччини – головних постачальників зброї України – Київ має увійти в переговори з вигідної переговорної позиції, стверджує Bild. При цьому Берлін і Вашингтон не безпосередньо переконуватимуть і вказуватимуть Зеленському про необхідність переговорів, а планують змусити президента України піти на це. Як важіль тиску має виступити постачання зброї, точніше — обмеження їх постачання. Як стверджує видання, союзники хочуть постачати Київ озброєнням в обсягах, які дозволять українській армії утримувати нинішню лінію фронту, але не звільняти окуповані Росією території.

"Зеленський повинен дійти усвідомлення того, що так продовжуватися не може. Без будь-якого прохання ззовні. Він повинен звернутися до свого народу з власної волі та пояснити, що необхідно провести переговори", — пояснило підхід джерело Bild в уряді Німеччини.

"Стає все очевиднішим, що відомство федерального канцлера не вірить у перемогу України і взагалі не хоче її. Пакет озброєнь, який (міністр оборони — ред.) Пісторіус привіз до України, не є виразом мети "Україна має перемогти". Швидше, це символізує те, що підтримки так мало, що Україну штовхають на переговори", — заявило також джерело Bild.

Ще однією альтернативою для України, за даними анонімного джерела німецького видання, може стати заморожування конфлікту на нинішніх бойових рубежах. У цьому випадку поточна лінія розмежування між воюючими сторонами має стати фактичною межею між державами, без угоди про перемир'я чи мир.

"Це як "Мінськ", тільки без "Мінська", — заявило джерело, маючи на увазі переговори Росії та України у столиці Білорусі у 2014 році.

Тим часом, Арахамія розповів про "корейський сценарій" для України.

У МЗС Литви зробили тривожну заяву: Україну можуть змусити піти на переговори із РФ.

А Естонія готується до закриття кордону із РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

25 листопада 2023, 05:25

Какие еще переговоры?!! При мире, ни каких денег власти не видать. Пока у Украины есть человеческий актив, будем воевать до последнего Украинца! Остаться должна одна жидовня!


Новини