Головна Новини Суспільство Війна з Росією Безугла назвала винних у тому, що в Україні немає демобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла назвала винних у тому, що в Україні немає демобілізації

Попри роботу над законопроєктом про демобілізацію, Мар’яна Безугла повідомила, що він не буде прийнятий до кінця війни в Україні. Нардепка також вказала, хто винний у цій ситуації.

16 квітня 2024, 08:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка та член Комітету з нацбезпеки Мар’яна Безугла заявила, що законопроєкту про демобілізацію в Україні не буде створено. За її словами причиною цього стала Росія, яка продовжує вести війну проти України.

Безугла назвала винних у тому, що в Україні немає демобілізації

Народна депутатка Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

Представники Міноборони та Генштабу повідомляли, що ведуть роботу над законопроєктом про демобілізацію, який має потрапити до парламенту найближчими місяцями. Однак член Комітету з нацбезпеки Мар’яна Безугла стверджує, що новий закон не буде прийнятий.

"Думаю, ніколи, аж поки не завершиться воєнний стан", — повідомила Безугла.

Мар’яна Безугла назвала Росію винною у тому, що в Україні не має демобілізації.

"Далі буде тільки масштабніше, нас знищуватимуть в подіях третьої світової. Аж поки світ знову не переділять", — додала Безугла.

Подібну позицію займає й колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр, яка вказала, що демобілізація неможлива до кінця воєнного стану.

"Немає чого скиглити оборонцям — вони ж мали читати Конституцію і знали, що воювати потрібно буде до закінчення воєнного стану", — сказала Маляр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві оборони пояснили, чому закликали скасувати пункти про демобілізацію в законопроєкті про мобілізацію. За словами речника Міноборони Лазуткіна, в країні триває війна, тому не слід приймати поспішних рішень.

Також "Коментарі" писали про очільника Міністерства оборони Рустема Умерова, який зауважив, що демобілізація під час війни неможлива, однак вказав на альтернативні варіанти, які дадуть можливість відпочити українським військовим від військових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини