Головна Новини Суспільство Війна з Росією Без цього контрнаступ не прискориться: у Зеленського зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Без цього контрнаступ не прискориться: у Зеленського зробили заяву

В Офісі президента пояснили, для чого Україні зараз потрібні далекобійні ракети Taurus та АTACMS

14 серпня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Українським захисникам зараз вкрай потрібні далекобійні ракети Taurus і АTACMS, без чого неможливо серйозно прискорити темп контрнаступу, зменшити бойові можливості країни-агресора та зберегти більше життя наших захисників. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Twitter зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Без цього контрнаступ не прискориться: у Зеленського зробили заяву

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Дальнобійні ракети для України зараз – це різке зменшення бойових можливостей Росії. Це активне знищення резервів та ресурсів Росії на далеких підступах. Це руйнація тилової логістики – складської, транспортної, паливної", – заявив Михайло Подоляк.

Також, на думку радника голови ОП, передача Києву далекобійних ракет прискорить наступальні операції ЗСУ. А також збереже життя українських захисників, мінімізує втрати.

"А головне, це деескалація. Саме це і є актуальною… дипломатією. Україні потрібні Taurus (Німеччина) та АTACMS (США)", — підсумував Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубинець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Шольц та Байден проти постачання далекобійних ракет Україні – коли ситуація зміниться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини