Головна Новини Суспільство Війна з Росією Байден розповів G7 і НАТО, чия ракета впала в Польщі під час обстрілу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розповів G7 і НАТО, чия ракета впала в Польщі під час обстрілу України

Посли НАТО скликали екстрену зустріч у середу, щоб відреагувати на вибух поблизу українського кордону

16 листопада 2022, 13:07 comments3451
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив партнерам G7 і НАТО, що ракетний вибух у східній Польщі був викликаний ракетою від української системи ППО. Як повідомляє видання "Коментарі", про це агентству "Reuters" стало відомо від джерела в НАТО в середу.

Байден розповів G7 і НАТО, чия ракета впала в Польщі під час обстрілу України

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Джо Байден раніше сказав журналістам в Індонезії в середу, що ракета навряд чи була випущена з Росії. Посли НАТО скликали екстрену зустріч у середу, щоб дати відповідь на вибух поблизу українського кордону, який стався, коли Москва запустила по всій території України безліч ракет та дронів.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що Варшава не має точної інформації, хто саме запустив ракету, яка впала на польську територію, і підтвердив, що є всі підстави вважати, що ракета російського виробництва, що вибухнула. До Польщі вже прибула команда міжнародних експертів для розслідування вибухів.

Варто зазначити, що раніше агентство Associated Press повідомило з посиланням на джерела в США, що ракета могла бути ракетою української протиповітряної оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — літак НАТО відстежив ракету, яка впала в Польщі.

Також "Коментарі" писали – у вівторок, 15 листопада, росіяни завдали нового масованого ракетного удару по Україні, випустивши близько 100 ракет. Глава Офісу президента Андрій Єрмак назвав російське керівництво "трусами", наголосивши, що таким чином війну РФ війну не виграє, а лише збільшить розмір майбутніх репарацій України. Про що свідчить російська тактика ракетного терору? Як події у цьому протистоянні можуть розвиватися далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 листопада 2022, 13:23

Та-а-ак!!! Це дійсно так, чи перелякане НАТО шукає цапа: Садового, Тягнибока? В будь-якому разі, це ціна яку сплачує світ за владу Зе. Тепер чекаємо коментарів і відосиків від бородатих корумпованих Медведєвих на банковій. Вони ж ніколи не визнавали своєї відповідальності за шкоду і перетворення України на мотлох.


Новини