Головна Новини Суспільство Війна з Росією Байден назвав остаточну дату прибуття танків Abrams в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав остаточну дату прибуття танків Abrams в Україну

Джо Байден заявив - перші танки Abrams надійдуть в Україну вже наступного тижня

22 вересня 2023, 08:57 comments2163
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що перші танки Abrams будуть в Україні вже наступного тижня. Як передає портал "Коментарі", таку заяву глава Білого дому зробив під час візиту президента України Володимира Зеленського до Вашингтона.

Байден назвав остаточну дату прибуття танків Abrams в Україну

Танки Abrams. Фото: із відкритих джерел

"Перші танки Abrams надійдуть до України наступного тижня", – заявив Байден.

Американський лідер підкреслив, що США залишається прихильними до надання підтримки зусиллям України щодо захисту від повномасштабної російської агресії.                                                                                                         

Зазначимо, Джо Байден провів розширену двосторонню зустріч із президентом України Володимиром Зеленським у Білому домі. У ході переговорів з українським лідером американський лідер заявив, що США виділяють Україні новий пакет військової допомоги на суму 325 млн. доларів. Основний акцент у цьому пакеті буде зроблено на засобах ППО напередодні настання зими. При цьому сенсації не сталося, Джо Байден відмовився передавати Києву армійські тактичні ракетні комплекси ATACMS, які б допомогли українським бійцям завдавати ударів по ворожих цілях на великій відстані. Водночас президент США не заперечував, що таке рішення може бути прийняте в майбутньому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можливе масштабне перезавантаження ООН – що стане найважливішим під час візиту Зеленського до США. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перші підсумки візиту Володимира Зеленського до США – на що варто звернути увагу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини