Головна Новини Суспільство Війна з Росією Байден готовий зустрітися з Путіним за єдиної умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден готовий зустрітися з Путіним за єдиної умови

Зустріч Джо Байдена з кремлівським диктатором є цілком реальною за версією Радбезу Білого дому

22 грудня 2022, 23:29
Поділіться публікацією:

Президент США може зустрітися з президентом РФ за певної умови, сказав під час брифінгу координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, інформує 24 канал, пишуть "Коментарі".

Байден готовий зустрітися з Путіним за єдиної умови

Є можливість зустрічі лідера США з очільником Кремля

Джон Кірбі наголосив, що президент США Джо Байден готовий зустрітися особисто з російським президентом Владіміром Путіним у разі готовності останнього до переговорів. "Очільник Білого дому готовий буде зустрітися з кремлівським лідером, якщо Росія виявить серйозну готовність до переговорів",– наголосив посадовець.

Однак очільник Білого дому все ж ще має намір консультуватиметься з союзниками по НАТО та з українськими партнерами. Та поки Путін не проявляє інтересу до припинення війни, США робитимуть усе, аби позиція Кремля змінилася.

Речник Держдепу підкреслив, що цьому, зокрема, має сприяти військова допомога Україні, адже вона не тільки посилює українську армію та допомагає у поверненні захоплених територій, але й може спонукати Росію таки шукати дипломатичного врегулювання.

Напередодні, як писали "Коментарі" Байден приймав у США українську делегацію на чолі із Зеленським. Глава української держави здійснив свою першу закордонну поїздку з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У США Зеленський виступив перед Конгресом. Американці погодили велику військово-технічну підтримку Україні у війні проти загарбників.

Також у виданні "Коментарі" йшлося, що Сполучені Штати продовжують тиск на Російську Федерацію і ті компанії, які допомагають їй у війні з Україною. США ввели санкції проти 10 російських компаній.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини