Головна Новини Суспільство робота і кар'єра США вводять санкції проти 10 російських компаній, які допомагали сектору оборони РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

США вводять санкції проти 10 російських компаній, які допомагали сектору оборони РФ

Сполучені Штати продовжують тиск на Російську Федерацію і ті компанії, які допомагають їй у війні з Україною. США ввели санкції проти 10 російських компаній

22 грудня 2022, 19:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Адміністрація президента США Джо Байдена ухвалила рішення про запровадження нових санкцій проти 10 російських компаній, які постачають ресурси армії РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

США вводять санкції проти 10 російських компаній, які допомагали сектору оборони РФ

США ввели санкції проти російських компаній. Фото з відкритих джерел

Під запровадженні санкції потрапили компанії, які виробляють військово-морський арсенал Росії. Одна з найбільших компаній, яка увійшла в список Адміністрація президента США виявилась "Ригель", що забезпечувала російський флот різними акумуляторами та іншими деталями понад 15 років.

Також під санкціями опинився виробник навігаційних систем для російських бойових кораблів компанія "Электроприбор".

"Ми зобов’язуємося запровадити додаткові суворі наслідки для президента Путіна та тих, хто його підтримує, за безсовісну війну Росії проти України. Після військово-морських операцій Росії проти українських портів, у тому числі тих, які постачають світові продовольство та зерно, Сполучені Штати сьогодні запроваджують санкції проти російських військово-морських компаній", – сказав державний секретар США Блінкен.

Також держсекретар США запевнив, що його країна буде використовувати всі заходи для стримування російської агресії, доки Кремль не припинить війну в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри накладені санкції Росія намагається отримувати сучасні технологічні розробки через кілька компаній, які знаходяться в Туреччині, Гонконгу та інших країнах світу.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія та Іран поглиблюють співпрацю і відновлюють маршрут, який використовувався в часи Другої світової  війни. Саме за допомогою нього СРСР отримав ленд-ліз від США, який допоміг перемогти Третій рейх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини