Головна Новини Суспільство події У ОП назвали 4 головні висновки за підсумками візиту Зеленського до США
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП назвали 4 головні висновки за підсумками візиту Зеленського до США

У ОП зазначають, що США остаточно зафіксували, що Росія має програти

22 грудня 2022, 14:25 comments2017
Поділіться публікацією:

На Банковій звернули увагу на чотири головні висновки поїздки президента України Володимира Зеленського до США. Серед яких – остаточне рішення Вашингтона щодо поразки росіян у війні. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

У ОП назвали 4 головні висновки за підсумками візиту Зеленського до США

Володимир Зеленський та Джо Байден. Фото: сайт Офісу президента

"США остаточно зафіксували базу: 1. Росія має програти. 2. Компромісів "території в обмін на псевдо/світ" не буде. 3. Україна отримає всю необхідну військову допомогу. Максимально. 4. Істерика Росії "поговоріть з нами" нікого не цікавить ...", — написав Михайло Подоляк.

Варто нагадати, що під час спільної прес-конференції із Зеленським глава Білого дому Джо Байден запевнив, Вашингтон підтримує прагнення українців до справедливого світу та пообіцяв зробити все можливе, щоб підтримка України у боротьбі з РФ тривала, скільки буде потрібно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в адміністрації Джо Байдена всерйоз розглядають три різні моделі того, як могла б завершитись війна в Україні шляхом переговорів. Дві з яких не готові навіть обговорювати Київ, оскільки тоді Україна втратить частину своїх законних територій. Про це повідомляє видання The Washington Post.

Також видання "Коментарі" повідомляло – візит українського лідера Володимира Зеленського до США, де він зустрівся з американським президентом Джо Байденом, а також блискуче виступив перед конгресменами, залишається топ-темою 22 грудня. І поки російські політики, чиновники та дипломати зіпсують із цього приводу, видання "Коментарі" продовжує за допомогою експертів аналізувати підсумки цього історичного візиту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини