Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бахмут повертатимемо: Сирський пояснив, чому іншого варіанту у ЗСУ немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Бахмут повертатимемо: Сирський пояснив, чому іншого варіанту у ЗСУ немає

Олександр Сирський заявив, що Бахмут має стратегічне значення

20 липня 2023, 11:52 comments1978
Поділіться публікацією:

Для того, щоб повернути Бахмут під контроль України, вже створено всі умови, але з набагато меншими втратами, ніж це було у російських загарбників під час штурму міста-фортеці. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю українській службі ВВС зробив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Бахмут повертатимемо: Сирський пояснив, чому іншого варіанту у ЗСУ немає

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Генерал наголосив, що Бахмут – це не просто черговий населений пункт Донецької області, це місто, яке має стратегічне значення. Свої слова Олександр Сирський пояснив тим, що саме у цьому місті проходить зосередження головних напрямків та доріг. Через цей населений пункт проходять дороги з Дебальцевого, Сіверська, Горлівки, Костянтинівки та Слов'янська. Окупанти теж добре це знають.

"Використовуючи розвинену мережу доріг, російські війська можуть наступати щонайменше у трьох таких операційних напрямках", — прокоментував Сирський.

Ще один важливий момент, вважає Олександр Сирський, у тому, що той, хто контролює висоти навколо Бахмута, той контролює і саме місто, і підступи до нього.

"Буквально за три кілометри за Бахмутом починаються наступне місто Часів Яр. І тут нам дуже важливо зупинити ворога в Бахмуті, який там знаходиться в низині", — заявив Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за місяць ведення контрнаступних операцій українські захисники змогли повернути більше територій, аніж російські окупанти захопили за рік. Про це заявив голова британської розвідки Річард Мур, якого цитує CNN.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що з контрнаступом ЗСУ – чому наприкінці липня Україні доведеться ухвалювати важкі рішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

20 липня 2023, 11:40

Укропитеки-пИсаки превысили сами себя во лжи.1.Сам пан Зеленский говорил,что Бахмут не имеет большого значения,правда говорил и обратное,значит и Сырский и Зеленский-балаболы .2.Украинцы за месяц освободили больше территорий,чем Россия за год!-Да ну,серьезно?!!! Россия даже сейчас удерживает 20% территорий бывшей Украины,а за 1.5 месяца "освобождено" примерно 170кв.км.Я ржу с такой наглой лжи.


Новини