Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бахмут без «Вагнера»: Пригожин зробив нову заяву про виведення своїх найманців
commentss НОВИНИ Всі новини

Бахмут без «Вагнера»: Пригожин зробив нову заяву про виведення своїх найманців

Пригожин вже не вперше заявляє про вихід "вагнерівців" із міста-фортеці

1 червня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин записав новий відеоролик, в якому заявив, що 1 червня основна частина "вагнерівців" залишила свої позиції в Бахмуті Донецької області, нібито найманці відійшли до тилових районів. На відео Пригожин, як було раніше поспілкувався з бійцями, побажав їм набратися сил і вийти без пригод. Як повідомляє портал "Коментарі", відео оприлюднила прес-служба Пригожина в Телеграм.

Бахмут без «Вагнера»: Пригожин зробив нову заяву про виведення своїх найманців

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Євген Пригожин повідомив, що ті найманці, які ще залишились у місті, покинуть його найближчими днями і до 5 червня вийдуть усі.

Наразі немає підтверджень виходу "вагнерівців" з Бахмута, Міноборони РФ про це нічого не повідомляє. Інформації від Генштабу ЗСУ теж поки що не надходило.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "вагнерівці" виходять із Бахмута, але не йдуть з України: у РНБО знають, де чекати на бойовиків Пригожина.                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за Бахмут, який росіяни, згідно із заявами їхньої пропаганди та ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, вже захопили неодноразово, насправді все ще триває. Відомо, що українські підрозділи періодично контратакують росіян, маючи навіть певний поступ. А в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що ні вагнерівці, ні російські регулярні війська не в змозі будуть розгорнути просування за межами міста-фортеці після боїв на виснаження, яке провели ЗСУ. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" політичні моменти останніх новин щодо ситуації з Бахмутом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини