Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ здійснила потужні удари по позиціях РФ: що знищили
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ здійснила потужні удари по позиціях РФ: що знищили

Українським пілотам вдалося завдати ударів по 6 важливих об'єктах противника

3 квітня 2023, 11:00 comments5757
Поділіться публікацією:

Авіація ЗСУ за підсумками минулої доби здійснила серію нових нищівних "нальотів" по місцях зосередження сил та техніки армії РФ. Усього вдалося завдати 8 ударів по супротивнику, йдеться у звіті Генштабу ЗСУ у Facebook.

Авіація ЗСУ здійснила потужні удари по позиціях РФ: що знищили

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Зі свого боку, підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 1 пункт управління, 3 райони зосередження живої сили. Також вдалося знищити 3 позиції засобів протиповітряної оборони ворога та вдарити по 6 важливих об'єктах супротивника.

Зазначимо, президент Володимир Зеленський наголосив на важливості тижня, що наступив, для перемоги України. Вже ведеться підготовка до запланованих подій, наголосив глава української держави у своєму відеозверненні до українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські льотчики поспілкувалися з журналістами рейтингового видання The Telegraph, наголосивши на важливості отримання Україною західної авіації, адже поки партнери зволікають з цим рішенням і продовжують дискусії війна в Україні триває і в небі гинуть найкращі українські пілоти.                                                                                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна минулого тижня переступила за 400 день повномасштабної війни, пережила чергові удари дронами та бомбами, розпрощалася з березнем і вступила в квітень. Експерти традиційно проаналізували підсумки тижня (з 27 березня по 2 квітня) для України, виділивши найважливіші, на їхній погляд, події, і спрогнозувавши їх подальший вплив на нашу країну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини