Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала удару по ворожому опорному пункту в Миколаївській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала удару по ворожому опорному пункту в Миколаївській області: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

2 липня 2022, 17:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про оперативну обстановку на півдні нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала удару по ворожому опорному пункту в Миколаївській області: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як повідомляють наші військові, Сили оборони продовжують виконання бойових завдань щодо звільнення української території від окупантів.

"Противник продовжує інженерне облаштування рубежів своєї оборони, відступних позицій. Активних дій не веде, але продовжує завдавати ракетних ударів і артилерійсько-мінометних обстрілів населених пунктів уздовж лінії зіткнення і в нашому тилу", — інформує ОК "Південь".

Водночас українська авіація завдала удару по ворожому опорному пункту в районі Благодатного Миколаївської області.

"Потужності противника скорочені на 1 зенітно-ракетний комплекс "ТорМ1", 2 бойові машини піхоти та десяток окупантів, решта результатів дорозвідується.", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зіркового воротаря збірної Росії з хокею затримали співробітники військкомату. Російського хокеїста Івана Федотова затримали співробітники військкомату в Санкт-Петербурзі.

Читайте також про те, що Кремль готується до тривалої війни в Україні: до Держдуми подано відповідний законопроект. Через війну в Україні Кремль готує економіку до "особливих зобов'язань".

Сайт "Коментарі" інформував про те, що гарантії безпеки для України: наскільки Київ просунувся у питанні – чому альтернативи НАТО немає. Є різні погляди: від безальтернативного НАТО – до України з її найпотужнішою армією в Європі, яка сама стане гарантом будь-якої країни.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   ЗСУ знищили залишки російського гарнізону на Змініному: подробиці (ВІДЕО). Вчорашніми авіаударами росіяни намагалися знищити свою техніку, озброєння та майно на острові Зміїний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини