Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала ударів по російським складам боєприпасів у Миколаївській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала ударів по російським складам боєприпасів у Миколаївській області: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

12 липня 2022, 11:22 comments1497
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сили оборони продовжують вести бойові дії, тримаючи ворога на відступних рубежах. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала ударів по російським складам боєприпасів у Миколаївській області: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

"Не маючи успіхів у попередніх задумах, противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів, авіаційних та ракетних ударів районів у тилу наших військ та населених пунктів уздовж лінії зіткнення", — повідомляє ОК "Південь".

Під час дорозвідки прилеглого до звільненого Потьомкіного району виявлено кинуту в справному стані та з боєкомплектом російську техніку: 1 танк Т-72Б3, 2 БМП-2, 1 БМД-2К, 1 БТР-Д.

"Нашими штурмовиками завдано трьох авіаційних ударів по складах боєприпасів у Миколаївській області, в районах Снігурівки та Любимівки. А гелікоптерами — по опорному пункту противника в районі Правдино та по ворожих позиціях навколо Олександрівки", — повідомляє ОК "Південь".

За результатами виконання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань ворог втратив:

• 52 особи особового складу;

• гаубиця "Мста-Б".

• міномет;

• сім одиниць броньованої та автомобільної техніки;

• склад боєприпасів у Новій Каховці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що рішення Канади щодо Північного потоку: які можуть бути наслідки для Заходу та України. Експерти пояснили, чому поступки Росії спровокують ще більшу кризу в Європі та шкодять санкційній політиці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що росіяни в шоці: у мультику показали, як Китай звільнятиме РФ від фашистів (ВІДЕО). Художник-мультиплікатор Олег Куваєв випустив антивоєнний епізод. "Ця війна – це ганьба Росії та прокляття", – каже головна героїня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що НБУ випустив нові колекційні монети: як виглядають (Фото). Пам'ятні монети НБУ присвячені підтримці України з інших країн. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   футболу та кіно не буде: Ахметов кинув Зеленському виклик, натякнувши, що вмиває руки. Рінат Ахметов вирішив укотре продемонструвати, що він у політиці вміє думати на крок уперед. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини