Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по системах ППО та опорних пунктах РФ на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по системах ППО та опорних пунктах РФ на півдні

Знищено також понад 30 російських військових

8 листопада 2022, 08:15 comments2930
Поділіться публікацією:

Українська армія продовжує контролювати ситуацію у Південнобузькому напрямку. ЗСУ 7 листопада знищили десятки російських окупантів. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Оперативне командування "Південь" у соцмережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по системах ППО та опорних пунктах РФ на півдні

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Українською авіацією по противнику завдано 8 ударів, з яких 2 – по опорних пунктах, 4 – по системах протиповітряної оборони, 2 – по скупченню техніки. Натомість ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано понад 180 вогневих завдань.

Підтверджені втрати РФ складають: понад 30 солдатів, зенітно-ракетний комплекс "Стріла", танк, 2 гармати-гаубиці, 8 одиниць автобронетехніки, склад боєприпасів у Бериславському районі.                                                               

"За уточненою інформацією, у ніч на неділю в Голій Пристані було знищено суттєві запаси палива загарбників", — додали в ОК "Південь".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія останнім часом змінила тактику війни проти України та наголосила на трьох основних пунктах: перекладі РФ на військові рейки; ведення геноцидного типу війни; вкидання пропагандистських наративів про тактичну ядерну зброю, “брудну бомбу” чи вибух на ЗАЕС. Про це в ефірі FREEДOM заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Експерти проаналізували ці твердження для видання "Коментарі", а також розповіли, що ми можемо протиставити такій тактиці агресора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни назвали двох людей, від яких залежний Путін у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини