Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала понад десяток ударів по армії РФ: подробиці від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала понад десяток ударів по армії РФ: подробиці від Генштабу

Минулої доби українські війська знищили ворожі безпілотник, засіб ППО та склад боєприпасів

11 березня 2023, 08:25
Поділіться публікацією:

Українські пілоти продовжують майстерно відбивати не лише атаки супротивника, а й знищувати військові цілі як на землі, так і в небі над Україною. За останню добу українські захисники дотримали понад 100 ворожих атак. Авіація ЗСУ 11 разів ударила по місцях зосередження сил противника, а також знищила ворожий безпілотник, засіб ППО та склад боєприпасів. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу у Facebook.

Авіація ЗСУ завдала понад десяток ударів по армії РФ: подробиці від Генштабу

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Українська авіація за добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу противника", — повідомили у Генштабі.

Там уточнили, що українські воїни збили безпілотний ворожий літальний апарат типу "Орлан-10".

"Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 5 районів зосередження особового складу противника, 1 засіб протиповітряної оборони та склад боєприпасів ворога", — йдеться у зведенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — навіщо РФ будує оборонні лінії на своїй території: пояснення аналітиків Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що Російська Федерація організувала масований ракетний удар по Україні 9 березня в рамках своєї пропаганди у російському суспільстві, і щоб потішити росіян. А в Держдепі заявили, що США та союзники докладуть усіх зусиль, щоб такі ракетні удари РФ по Україні не стали нормою. При цьому подібні масовані атаки, на жаль, продовжуються вже давно. Чому Захід не поспішав дати Україні не лише ефективний щит, а й меч? Як ситуація може змінитися в найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини