Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ розбила опорні пункти ворога на півдні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ розбила опорні пункти ворога на півдні (ВІДЕО)

Росіяни не припиняють спроб відбити раніше втрачені позиції

4 серпня 2022, 07:45 comments2948
Поділіться публікацією:

Українська армія продовжує посилювати тиск на супротивника на південному напрямку. Так, бійці ЗСУ завдали ударів по ворожих опорних пунктах у районах Благодатного та Правдиного. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в зведенні Оперативного командування "Південь".

Авіація ЗСУ розбила опорні пункти ворога на півдні (ВІДЕО)

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У звіті йдеться, що ворог продовжує ведення бойових дій на межі оборони. З метою недопущення настання наших військ та відновлення втраченого становища нарощує склад угруповання на Криворізькому напрямку за рахунок перекидання підрозділів 35-ї армії Східного військового округу”.

Мобілізувавши сили в роту із застосуванням броньованої техніки, намагався вести штурмові дії за двома напрямками: Білогірка – Андріївка та Сухий Ставок – Біла Криниця. У спробі відновити втрачене становище успіху у відсутності, ретировался.

Натомість активізувалася ворожа авіація. Двічі парами літаків штурмової авіації Су-25 атаковано населені пункти Бериславського району. Вертолітними парами ворог п'ять разів атакував позиції ЗСУ. Втрат немає.

Вдень південну околицю Костромки було обстріляно реактивною системою залпового вогню "Град". Одна людина загинула, одна поранена, пошкоджено 3 приватні будинки та лінії електропередач.

Авіація ЗСУ завдала двох ударів по опорних пунктах ворога в районах Благодатного та Правдиного.

За результатами виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами забезпечені такі втрати ворога: 31 загарбник, танк Т-72, гаубиці "Гвоздика" та "Мста-Б", 2 міномети, 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки та 1 безпілотник-розвідник.

Підтверджено, що у Чорнобаївці знищено пункт управління 22-го армійського корпусу берегових військ Чорноморського флоту росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти розповіли, кого тепер Кремль посилає на війну – чим відповість Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у розвідці встановили ще одну причину, чому росіяни влаштували теракт у Оленівці .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини