Головна Новини Суспільство Війна з Росією Аваков опублікував перехоплені дані армії РФ про втрати в Україні: дані вражають
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков опублікував перехоплені дані армії РФ про втрати в Україні: дані вражають

Кількість убитих росіян на війні в Україні вже перевищила 50 тисяч

10 липня 2022, 12:02 comments2646
Поділіться публікацією:

Загальні втрати війська країни-агресора можуть становити понад 50 тисяч осіб. Згідно з перехопленим внутрішньоштабним зведенням росіян, лише у ЗС РФ безповоротні втрати перевалили за 40 тисяч. Ще понад 10 тисяч втратили приватні військові компанії, які Москва також активно використовує у війні проти українського народу. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.                         

Аваков опублікував перехоплені дані армії РФ про втрати в Україні: дані вражають

Російський танк. Фото: Генштаб ЗСУ

Колишній глава МВС зазначив, втрати живої сили особового складу ЗС РФ – 41 315 осіб. Втрати ПВК – 10751 загиблих. Сюди ще варто приплюсувати 2094 убитими та зниклими безвісти з Росгвардії. Ось тільки офіційні речники Кремля бояться навіть близько озвучувати такі втрати на війні в Україні. Офіційно у них ситуація контрольована, і все йде за планом.

Зазначимо, за офіційними даними Генштабу ЗСУ за час повномасштабного вторгнення окупанти втратили в Україні понад 37 тисяч військових. З кожним днем це число стрімко зростає.                                                                                                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Путін не зупиниться на півдні та Донбасі: які регіони – наступна мета. Експерти розповіли у ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – радник глави Офісу президента Подоляк назвав три складові того, що ВСУ вдасться швидко та ефективно вибити росіян з української землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини