Головна Новини Суспільство Війна з Росією Атака на штаб ЧФ: Буданов розкрив дані про загиблих і тяжко поранених генералів
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на штаб ЧФ: Буданов розкрив дані про загиблих і тяжко поранених генералів

За інформацією Кирила Буданова, внаслідок атаки на штаб ЧФ загинули щонайменше 9 людей, генерали РФ тяжко поранені

23 вересня 2023, 07:44 comments1271
Поділіться публікацією:

Внаслідок прицільного удару по штабу Чорноморського флоту РФ у тимчасово захопленому Севастополі загинули щонайменше 9 людей, тяжкі поранення отримали 16. Серед них є російські генерали. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Голосу Америки" зробив керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов.

Атака на штаб ЧФ: Буданов розкрив дані про загиблих і тяжко поранених генералів

Удар по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Фото: з відкритих джерел

Начальник ГУР зазначив, що внаслідок удару по Севастополі командувач угрупуванням російських сил на Запорізькому напрямку генерал-полковник Олександр Романчук перебуває у дуже тяжкому стані.

Також досі непритомний перебуває начальник штабу, командир 200 ОМСБР Берегових військ Північного флоту ВМФ РФ генерал-лейтенант Олег Цеков.

За розвідданими української розвідки, знищено щонайменше 9 осіб, ще 16 отримали поранення.

"Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які не є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона тощо", — розповів головний розвідники країни.

Нагадаємо, 22 вересня було завдано прицільного ракетного удару по штабу Чорноморського флоту. Тоді на місце того, що трапилося, виїхало багато швидких. Цікаво, що самі окупанти заявили про те, що загиблих та поранених немає, а є лише один військовий, який зник безвісти.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини