Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестовича внесли до списку терористів
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестовича внесли до списку терористів

Екс-радника глави офісу президента Олексія Арестовича Росія внесла у власний "список терористів"

11 травня 2023, 16:36
Поділіться публікацією:

Росфінмоніторинг вніс російського актора Артура Смольянінова та екс-радника глави офісу президента України Олексія Арестовича до переліку терористів та екстремістів. Про це повідомляють "Коментарі".

Арестовича внесли до списку терористів

Арестович сприйняв своє зарахування до терористів з гумором

Тепер російським ЗМІ, під страхом кримінального переслідування, не можна буде цитувати Арестовича та Смольянінова, інакше авторів цих публікацій можуть притягнути до російського суду за "пропаганду тероризму".

Олексій Арестович, який зараз виступає в амплуа популярного блогера, прокоментував новину із властивим йому почуттям гумору:

"Дрібниця, а приємно", — написав Арестович у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що щоденні годинні ефіри Олексія Арестовича на Ютуб-каналі Марка Фейгіна у перші місяці війни досягали шестизначних показників переглядів. Після своєї необережної чи помилкової заяви про те, що російська ракета, яка вразила житловий будинок у Дніпрі, була перед цим збита українською ППО, Олексій Арестович був змушений "добровільно" піти з посади радника. При цьому він сказав, що їм через хронічну втому було допущено помилку щодо обставин потрапляння в житловий будинок у Дніпрі.

Зараз він активний блогер, який має понад 800 000 підписників на Фейсбук та майже 1,7 млн на Ютуб. Він увійшов до 100 блогерів України за опитуванням видання "Факти".

1998 року Арестович закінчив загальновійськовий факультет Одеського інституту Сухопутних військ, має диплом військового перекладача. За даними, які потребують додаткового підтвердження, до 2005 року працював у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Тим часом, російську армію переодягають у "натовський" камуфляж.

Пригожин заявив, що не вірить Зеленському, бо контрнаступ України вже йде повним ходом.

А соцпорос показав, що у Туреччині буде новий президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини