Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, у чому Росія здобула перевагу над Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, у чому Росія здобула перевагу над Україною

На думку екс-радника глави Офісу президента України, РФ за низкою військових показників обійшла Україну

3 серпня 2023, 19:37 comments3117
Поділіться публікацією:

Україна "провалила деякі рішення" та "трохи відстала" від темпів, якими пішов супротивник — Росія. Таку думку, як повідомляють "Коментарі", висловив екс-радник глави Офісу президента України Олексій Арестович.

Арестович розповів, у чому Росія здобула перевагу над Україною

Олексій Арестович

"РФ вклала чимало грошей у військове виробництво та розробки, перевела на тризмінне виробництво ВПК, і налагодила сірі схеми для постачання підсанкційних товарів, — пише популярний блогер у своєму телеграм-каналі. — Росія влаштовує перевороти в Африці, провокує країни НАТО в Білорусі" .

Проте, на думку Арестовича, Україна все ж таки поки "грає проактивно", про що свідчить підготовка до саміту миру в Саудівській Аравії, де без участі Росії країнами глобального Півдня вироблятиметься "формула миру" для України.

Арестович вважає, що продовженням цього саміту стане голосування на Генеральній асамблеї ООН у вересні.

— Росію можуть примушувати до миру дипломатичним шляхом, але єдиний вірний спосіб вгамувати її провокації, згорнути широкі вимоги і дійсно примусити до миру – збільшити постачання озброєнь Україні, — вважає екс-радник глави Офісу президента України.

Тим часом, Медведєв розповів, скільки росіян готові воювати з Україною. Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв – відповідальний за поповнення лав російської армії.

Керівники країн НАТО зустрілися в місці можливого удару Росії. Так званий Сувальський коридор між Польщею та Литвою з'єднує країни Балтії з рештою держав НАТО і може бути атакований з Калінінградської області РФ та Білорусі.

А в Німеччині зробили нову заяву про далекобійні ракети Taurus для України. Борис Пісторіус пояснив, чому Німеччина не відправляє далекобійні ракети Taurus до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини