Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович про ракетну атаку: Росія вдарить сотнею ракет у кілька хвиль
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович про ракетну атаку: Росія вдарить сотнею ракет у кілька хвиль

Росія проводить чергову масовану ракетну атаку на Україну

29 грудня 2022, 08:57
Поділіться публікацією:

Російські загарбники зранку 29 грудня знову атакували ракетами Україну. Є дані, що сьогодні буде одна з найбільш масованих атак РФ, очікує близько 100 ракет у кілька хвиль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича у Facebook.

Арестович про ракетну атаку: Росія вдарить сотнею ракет у кілька хвиль

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

"Масштабна повітряна тривога. Більше 100 ракет у кілька хвиль. Не нехтуйте укриттями. Підхід перших до Києва — орієнтовно о 08.15/-. Міста на схід від Києва — "прильоти" можуть бути раніше. ППО починає роботу з ракет", — написав Олексій Арестович.

Варто зазначити, 29 грудня ранок в Україні розпочався з масштабної повітряної тривоги. Українців попереджають про небезпеку ракетних ударів У низці регіонів уже чути вибухи, підтверджено роботу системи ППО.                                                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — 87% українців не прагнуть відновлення СРСР, що звалився 1991-го, а освіченого 100 років тому, 30 грудня 1922-го. Такі дані демонструє опитування соціологічної служби Центру Разумкова. Чому ми в цьому плані розлучилися з радянським минулим куди легше, ніж росіяни, багато з яких, включаючи їхнього маніяка-ватажка, марять відновленням СРСР у тому чи іншому вигляді? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава Міноборони Італії розповів, у якому разі Росія застосує ядерну зброю і піде на найрадикальніші заходи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини