Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович: окупанти можуть потрапити у пастку в Енергодарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: окупанти можуть потрапити у пастку в Енергодарі

Радник голови ВП Олексій Арестович прогнозує, що окупанти розпочнуть відступ із Запорізької області

5 грудня 2022, 09:38
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає, що російські окупанти можуть залишити Запорізьку область, оскільки там вони можуть зазнати поразки. Це може статися вже найближчим часом. Як передає видання "Коментарі", свою думку Арестович озвучив під час інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.                                                      

Арестович: окупанти можуть потрапити у пастку в Енергодарі

Енергодар. Фото: із відкритих джерел

Олексій Арестович зазначив, що російські окупанти можуть зазнати розгрому у місті Енергодар Запорізької області, а тому побоюючись наступу, вони можуть залишити Запорізьку АЕС та місто Енергодар, видавши це за черговий "жест доброї волі". Про такі наміри ворога свідчу також заява російських пропагандистів, які готують для цього ґрунт, закидаючи відповідні меседжі до інформаційного простору.                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло — одним із топ-тем минулого тижня став наступ української влади та силовиків на Українську православну церкву Московського патріархату (УПЦ МП, яка, на думку багатьох, є філією ФСБ у нашій країні). СБУ виявляє на території тих чи інших єпархій склади з прокремлівською літературою, нацистську символіку, "вчення про сатанізм" та тексти молитов за московського патріарха Кирила. Як ви оцінюєте такі кроки? Чому це важливо? Чому вони робляться саме зараз – і до чого можуть спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини