Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович назвав дві важливі зміни на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав дві важливі зміни на фронті

Екс-радник голови ОП також зазначив, що навколо Бахмута ситуація залишається напруженою.

6 квітня 2023, 09:27
Поділіться публікацією:

Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів про дві важливі зміни на фронті. Вони стосуються ситуації у районі Мар'їнки та Авдіївки Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", своєю інформацією Арестович поділився під час інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Арестович назвав дві важливі зміни на фронті

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Є дві зміни: у Мар'їнці ми їх відкидали, і вони це визнали, і в районі Авдіївки їх посунули з позицій небагато", – заявив Олексій Ареситович.

Водночас колишній радник голови ОП зазначив, що у Бахмуті тривають запеклі бої у центрі міста та за його периметром. Він наголосив, що українські захисники ефективно обороняються та реагують на штурмові дії російських окупантів. Говорити про те, що росіяни стрімко просуваються – не так.

За словами Олексія Арестовича, ситуація там стабільно тяжка. Повного оточення міста поки що немає, ведеться оборона. На інших напрямках, як зауважив радник голови ОП, продовжуються бої місцевого значення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому динаміка боїв під Бахмутом знову змінюється — чи вистачить сил РФ наступати по всій лінії фронту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час чергового засідання Ставки, як розповів верховний головнокомандувач Володимир Зеленський, основну увагу приділяли боям на Донбасі: Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Мар'їнка, Білогорівка. Що показала зараз ця битва загалом і за Бахмут зокрема? Про що говорить російська істерика із цього приводу – і пропагандистська, і власне військова? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини