Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович: Ми прорвемо оборону і дійдемо до морів
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: Ми прорвемо оборону і дійдемо до морів

Західні союзники своєю повільністю та нерішучістю у питаннях постачання озброєнь дали росіянам добре "закопатися", упевнений Арестович

15 червня 2023, 21:54
Поділіться публікацією:

Завдання цього етапу контрнаступу є прорив підготовленої оборони супротивника з наступним виходом на оперативний простір у другому етапі, вважає український блогер, екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Про це повідомляють "Коментарі".

Арестович: Ми прорвемо оборону і дійдемо до морів

Арестович

"Це не буде швидко і просто. Противник окопувався і зміцнював свою оборону на півдні після двох наших успішних контрнаступів у Харківській та Херсонській областях. З тих часів минуло дев'ять місяців, — зазначає Арестович. — Незважаючи на це, Сили оборони наступають і просуваються ціною крові наших солдат. Наступ на підготовлену оборону без переваги у повітрі суперечить військовій науці наших союзників, які надають нам озброєння. Затягування з постачанням озброєнь грає на боці противника. За цей час вони не лише окопуються, а й будують завод із виробництва ударних БПЛА".

Арестович під час інтерв'ю з Юлією Латиніною висловив думку про те, що опосередкована відповідальність за сьогоднішні темпи контрнаступу лежить на західних союзниках України, які зволікали з масованими поставками озброєнь, чим дали РФ можливість зміцнити свою оборону на напрямках українського прориву. На даний момент, стверджує Арестович, не можна повторити цю помилку і знову зволікати — вже з постачанням F-16. Це зволікання Росія використовує для розгортання своєї оборонної промисловості, зокрема для побудови своїх дронів. Проте екс-радник глави Офісу президента безумовно вірить у перемогу України.

"Безперечно, ми прорвемо оборону і дійдемо до морів, — каже Арестович. — У нас є сили, засоби та таланти у воєначальників, але ціна — здоров'я та життя наших солдатів і офіцерів. Нам необхідні літаки та далекобійні ракети в достатній кількості якнайшвидше ".

Тим часом, український екіпаж вижив після прямого влучання ракети.

ЗСУ поступово просуваються на фронті.

А вчені виявили гори, які в 4,5 рази вищі за Еверест.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини