Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арахамія розповів про втрати України на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів про втрати України на війні

Народний депутат Давид Арахамія закликав президента назвати втрати України на війні проти Росії.

28 січня 2024, 12:50 comments3309
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що українські втрати на війні значно менші ніж втрати Росії. Політик звернувся до президента Володимира Зеленського з закликом розкрити втрати України на війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання LB.

Арахамія розповів про втрати України на війні

Арахамія назвав втрати України на війні. Фото з відкритих джерел

Давид Арахамія взяв участь у проєкті "Нова країна", де на панельній дискусії "2024: сценарії для країни" розповів про мобілізацію в Україні та втрати на війні. За словами голова фракції "Слуга народу" Україні потрібно робити мобілізацію, адже потім може бути пізно. 

Проте Арахамія вказує, що у суспільстві існує нерозуміння ситуації щодо втрат України на війні, які можуть лякати нових мобілізованих, але вони "не такі великі, як вони самі собі уявляють". Таким чином Давид Арахамія розповів, що втрати на війні в Україні менш як 100 тис. 

"Коли ви ідете на вулиці і питаєте людей про втрати, я не чув жодного разу менше ніж 100 000. А наші втрати набагато менші", – заявив Арахамія.

З цього приводу Арахамія звернувся до Зеленського з проханням оприлюднити інформацію про втрати. За словами депутата від "Слуги народу" президент ще не ухвалив рішення, однак розглядає його.

Нардеп також підтримав смарт-мобілізацію зазначивши, що під час цього процесу необхідно враховувати навички військовозобов’язаного, зокрема освіту та вміння у цивільному житті.

Нагадаємо, що згідно з інформацією Генштабу ЗСУ втрати особового складу Росії станом на 28 січня складають понад 382 тис. осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський заявив про "несправедливість" мобілізації.

Також "Коментарі" писали про головні причини, які зупиняють чоловіків від мобілізації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 січня 2024, 13:14

Брехун! Вся ця недокраїна збудована на брехні. Вся переможність і здібності і можливості все фальшиве. І вони так і не зупиняються. Тому і програли.


Новини