Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арахамія пояснив, чому Росія чекає на згоду від України розпочати переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія пояснив, чому Росія чекає на згоду від України розпочати переговори

Голова фракції "Слуга народу" вважає, що Москва дуже хоче, що Захід припинив постачання озброєнь Києву

24 листопада 2023, 15:20 comments3563
Поділіться публікацією:

Те, що з Москви систематично звучать заклики розпочати мирні переговори з Україною – це частково блеф. Насправді Кремль дійсно дуже хоче швидше почути новину про те, що Київ погодився розпочати мирні переговори з Москвою без попередніх умов виведення російських військ. Як передає портал "Коментарі", про це голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія розповів в інтерв'ю телеведучій Наталії Мосейчук.

Арахамія пояснив, чому Росія чекає на згоду від України розпочати переговори

Давид Арахамія. Фото: з відкритих джерел

"Росія відразу сяде за стіл переговорів. Як тільки ми їх покличемо, наступного дня вони складуть делегацію і чекатимуть. Вони чітко розуміють, що як тільки з'явиться новина, що Україна сіла за стіл переговорів, всі постачання, які й так затримуються, будуть ще більше затримуватись вже через політичні обставини. Вони мріють про такий сценарій. Тому що це для них вигідніше, ніж для нас", — зазначив Арахамія.

Також політик пригадав, як відбувалися переговори з російською делегацією на початку повномасштабного вторгнення. Тоді, за словами Арахамії, на переговорах між Україною та Росією у делегації країни-агресора були спеціальні люди, котрі писали психологічні портрети кожного з учасників української сторони. Росіяни дуже готувалися до переговорів. З українського боку було 7 осіб, а з російського боку приїхало 30 чи 40 осіб кортежами.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у МЗС Литви зробили тривожну заяву: Україну можуть змусити піти на переговори з РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяви російського президента Володимира Путіна на саміті G20 про те, що Москва нібито готова до мирних переговорів, але Україна відмовляється.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини