Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Аналогів немає": окупанти прив'язують свої дрони до вудок, бо бояться, що їх перехопить ЗСУ - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Аналогів немає": окупанти прив'язують свої дрони до вудок, бо бояться, що їх перехопить ЗСУ - ВІДЕО

Вихваляючись своїм ноу-хау, окупанти не забули показати свої позиції

28 липня 2022, 18:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти бояться запускати свої дрони, оскільки їхнє управління може перехопити ЗСУ. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Аналогів немає": окупанти прив'язують свої дрони до вудок, бо бояться, що їх перехопить ЗСУ - ВІДЕО

Армія РФ

Стратком ВСУ опублікував відео, на якому окупанти хвалиться своїм ноу-хау. Загарбники змушені прив'язувати свої квадрокоптери на рибальські вудки, бо бояться втратити керування над ними.

Зазначається, що окрім "здобутків" у галузі технологій, ворожі війська показали на відео та свої позиції.

"Ми навіть не критикуємо ноу-хау від бійців дири — пускати квадрокоптери на рибальських вудках, щоб ті не збилися з курсу. Дякую за те, що в цей сюжет вставили відео з цього коптера. Для зручності наведення нам не вистачає геоданих, але й так можна знайти місце, звідки запускали дрон", — зазначили в Страткомі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Санкт-Петербурзі набирають людей для війни з Україною: обіцяють великі гроші. Такі батальйони виробляють у всіх регіонах РФ.

Читайте також про те, що загинули пішоходи: у Запоріжжі водій BMW влаштував смертельну ДТП – стали відомі подробиці (ФОТО). Внаслідок ДТП у Запоріжжі загинуло двоє людей.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   Путін прикидається божевільним : у Зеленського озвучили план, як поставити президента Росії на місце. В Офісі президента назвали Путіна шкільним хуліганом, який задирає слабких і уникає сильних.

Також "Коментарі" інформували українські переселенці віддячили німцям українським борщем, визнаним ЮНЕСКО культурною спадщиною. Жителям Карлсруе українці зварили понад 200 літрів борщу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини