Головна Новини Суспільство Війна з Росією Аналітики ISW вказали місто, на яке Росія не буде нападати
commentss НОВИНИ Всі новини

Аналітики ISW вказали місто, на яке Росія не буде нападати

Інституту вивчення війни вважає, що українське місто на півдні не зазнає нападу росіян, адже сили Кремля зосереджені на Донбасі і не зможуть вести бій на два фронти.

5 лютого 2023, 13:04 comments5120
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найближчими тижнями російські війська в Україні зосередяться на бойових діях на Донбасі, особливо в Бахмуті та західній частині Луганської області. Російські війська не зможуть проводити кілька наступальних операцій одночасно, тому не будуть атакувати Запоріжжя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням звіт Американського інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики ISW вказали місто, на яке Росія не буде нападати

Війська РФ не будуть атакувати Запоріжжя. Фото з відкритих джерел

Нещодавно радника мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що росіяни зібрали в околицях Запоріжжя близько 30 тис. військових для нападу на південні українські міста. Проте ISW вважає, що навіть з такою кількістю військовослужбовців Росія б не змогла атакувати місто в якому проживає 700 тис. українців.

Інститут вивчення війни, додає, що в ситуації, коли російські сили повинні діяти на кількох напрямках, особливо поблизу Бахмута та розпочати наступ в Луганській області, шанси атакувати Запоріжжя є мінімальними.

ISW вважає, що Росія проводила в кінці січня інформаційну компанію про спроби штурмувати запорізький напрямок для розосередження українських військ, щоб здійснити великий наступ на Донецьку та Луганську області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Інституту вивчення війни у своєму звіті оприлюднив інформацію, про те, звідки Росія може розпочати великий наступ на Україну.

Також "Коментарі" писали про повстання російських солдатів на фронті, військові РФ здаються в полон українським бійцям. На це відреагував Кремль, який вирішив відправити загін спеціального призначення "СОБР" для вирішення цієї "проблеми".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

bess

5 лютого 2023, 14:07

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech

Ігор

5 лютого 2023, 13:29

Найбільш корумповані міста: Львів Київ та поселення, де розташовані маєтки корумпованих: Кончі з Заспами Петрівці Печерськи пагорби з попами... Там все домовлено. Недоторкані, як міністр оборони під дахом потешного Зе - розікрався і "жест доброї волі". На черзі наступний гауляйтер. Головне: не переплутати, з якої сторони банківського електронного рахунку знаходяться гроші США (бо вони їх пильно контролюють), а з якої сторони того ж рахунку, ті гроші, які пиляти можна.


Новини