Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал про захоплення України: цього просто не станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал про захоплення України: цього просто не станеться

Генерал США Марк Міллі вважає, що російський диктатор Володимир Путін не досягне своїх цілей у війні в Україні.

16 лютого 2023, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі розповів, що Росія не зможе перемогти Україну у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю американського генерала для видання Financial Times.

Американський генерал про захоплення України: цього просто не станеться

Генерал США Марк Міллі. Фото з відкритих джерел

Американський генерал Марк Міллі сподівається, що війна закінчиться за столом переговорів, адже Росія не має шансів на перемогу.

"Росіянам буде майже неможливо досягти своїх політичних цілей військовим шляхом. Навряд чи Росія збирається захопити Україну. Цього просто не станеться", — сказав голова Об’єднаного комітету начальників штабів США.

Також Марк Міллі вважає, що війна в Україні перетворила Росію на вигнанця.

"Росія є глобальним ізгоєм, і світ залишається надихнутим українською хоробрістю та стійкістю. Коротко кажучи, Росія програла – вони програли стратегічно, оперативно і тактично, і вони платять величезну ціну на полі бою", — говорить військовий.

Проте, і для України Міллі не дає позитивних прогнозів, стверджуючи, що буде дуже складно вигнати усі військові сили з тимчасово окупованих територій.

"Не можна сказати, що цього не може статися. Але це надзвичайно важко. І це вимагало б, по суті, розвалу російської армії", — говорить американський генерал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про генерала, який прогнозує, чим закінчиться війна в Україні. Один з найдосвідченіших військових США вважає, що союзники України повинні зробити все для того, аби Путін зрозумів свою поразку.

Також "Коментарі" писали про міністра оборони США, який назвав країни, що погодились відправити танки в Україну



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини