Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал прогнозує, чим закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал прогнозує, чим закінчиться війна в Україні

Американський генерал Девід Петреус вважає, що війна закінчиться за мирними переговорами, тому наполягає на збільшенні військової допомоги для України.

14 лютого 2023, 19:55 comments2636
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з найдосвідченіших генералів США Девід Петреус, який  служив в армії понад 37 років та брав участь в операціях в Іраку і Афганістані, оцінив стан російської армії та її шанси окупувати Україну. Петреус також розповів, що, на його думку, може прискорити кінець війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю американського генерала для німецького порталу RND.

Генерал прогнозує, чим закінчиться війна в Україні

Генерал США Девід Петреус. Фото з відкритих джерел

Генерал Девід Петреус визнав, що росіяни "виявилися навіть більш некомпетентними, ніж багато хто очікував". На його думку, російській армії бракує належної підготовки, в тому числі тактичного та модернізованого озброєння, а її стратегія та командування мають серйозні недоліки. Крім того, під час бойових дій армія "робить багато помилок".

"Вони повністю недооцінили можливості українських військових, рішучість атакованих і підтримку Києва з боку США, інших країн НАТО та західних партнерів", — стверджує Петреус.

Під час інтерв’ю, американського генерала запитали, як на його думку, закінчиться війна в Україні.

"Я думаю, що війна врешті-решт закінчиться шляхом переговорів. Це станеться тоді, коли керівництво Росії зрозуміє, що, з одного боку, війну в Україні не можна вести, а з іншого — її просто невигідно вести. На жаль, я не можу передбачити, коли ці умови виникнуть", — говорить Девід Петреус.

Військовий додав, що санкції проти Росії необхідно посилити. Завдяки цьому війна має шанс швидше закінчитися.

"Ми в США і на Заході повинні зробити все можливе, щоб підтримати Україну і прискорити той день, коли Володимир Путін зрозуміє, що ця війна не може тривати на українській землі і що вести її невигідно", — говорить американський генерал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал розповів про рецепт швидкої перемоги для України.

Також "Коментарі" писали про генерала, який пояснює, що робитимуть росіяни перед новим наступом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини