Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський дипломат пояснив, коли можна почати вести переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський дипломат пояснив, коли можна почати вести переговори з Росією

Путін хоче цинічно використати мирні переговори на свою користь, однак Росія не хоче відмовитись від війни в Україні.

27 травня 2024, 08:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія абсолютно не зацікавлена у мирних переговорах щодо закінчення війни в Україні. Путін може піти на справжні переговори лише у тому випадку, якщо відчує свою поразку, вважає американський дипломат та колишній координатор Держдепу США з питань санкційної політики Деніел Фрід.

Американський дипломат пояснив, коли можна почати вести переговори з Росією

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Деніел Фрід в інтерв’ю "Еспресо" заявив, що періодичні сигнали Кремля про нібито готовність до мирних переговорів України та Росії є лише спробою використати їх на свою користь.

"Наразі я вважаю, що Росія абсолютно не зацікавлена в будь-яких серйозних переговорах щодо припинення своєї агресивної війни. Вони просто цинічно дивляться на пропозиції з метою їх використання на свою користь", — говорить Фрід.

Американський дипломат наголошує, що Росія може погодитись на мирні переговори щодо закінчення війни, проте вони мають бути сформовані на Формулі миру, а не на кремлівських повідомленнях про визнання Україною втрати окупованих армією РФ територій. Крім того, за словами Фріда, Путін піде на мирні переговори, коли зрозуміє, що програє війну в Україні.

"Росіяни не серйозно ставляться до переговорів. Вони можуть стати серйозними лише тоді, коли відчуватимуть, що програють, тобто коли баланс битви зміститься на користь України", — стверджує Деніел Фрід.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чехії пояснили, чи справді російський диктатор Володимир Путін готовий йти на мирні переговори. За словами очільника чеського МЗС, Путін дає сигнал про переговори, проте на діях наступного дня завдає удару по цивільних в Україні.

Також "Коментарі" писали про пастку, яку може підготувати Кремль, якщо Україна погодиться на мирні переговори та підпише з Росією договори про закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

27 травня 2024, 13:30

Как надоели этих непонятно ,которые постоянно говорят за Украину что ей делать и кого слушать.Какой то шахматист Каспаров ,какой то полковник ,какой то эксперт .

Олег

27 травня 2024, 13:30

Как надоели этих непонятно ,которые постоянно говорят за Украину что ей делать и кого слушать.Какой то шахматист Каспаров ,какой то полковник ,какой то эксперт .


Новини