Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готує пастку Україні: чому Києву небезпечно йти на мирні переговори щодо закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує пастку Україні: чому Києву небезпечно йти на мирні переговори щодо закінчення війни

Після підписання мирних угод, які будуть означати закінчення війни в Україні, Росія зможе в будь-який момент розпочати нову атаку.

26 травня 2024, 15:28
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український журналіст Віталій Портников вважає, що Росія не хоче повністю закінчувати війну в Україні. Навіть після мирних переговорів та підписаних документів про закінчення війни, Кремль все одно знайде спосіб знову почати війну.

Росія готує пастку Україні: чому Києву небезпечно йти на мирні переговори щодо закінчення війни

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" Віталій Портников прокоментував заяви про нібито готовність Росії до мирних переговорів.

"Те, що говорить його прессекретар Дмитро Пєсков, нічим не відрізняється від того, що Москва говорила в лютому 2022 року, — у нас є цілі спецоперації й ми можемо їх досягти політичним шляхом", — розповів Портников вказуючи, що таким чином Росія вимагає від України відмовитись від окупованих територій.

За його словами, навіть, у випадку, якщо Росія підпише мирний договір та закінчить війну в Україні, вони згодом можуть знову почати "СВО" та після перерви з новими силами атакувати та окуповувати українські території.

"Якщо Росія при цьому не вважає президента Зеленського легітимним і каже: нехай вони там собі в Україні розбираються, — то це означає, що після підписання будь-якої угоди про перемир'я, вони можуть сказати: ми перепрошуємо, але ми її незрозуміло з ким підписали", — пояснює Портников і додає, що після цього Путін може заявити про продовження війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чеський міністр закордонних справ пояснив, чи справді російський диктатор Володимир Путін хоче миру та закінчити війну в Україні підписавши мирні угоди.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який назвав "повною зрадою" можливість того, що Путін домовився з іншими країнами щодо війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 травня 2024, 15:27

Юдеєць Портников - це сила. Вони з Соловйовим і Скабеєвою, Міхалковим і Кобзоном перевершили Геббельса у шкідливому впливі на мізки. Але для нацпам'ятних терпіл саме воно - терпіли щоб терпіти, а юдейці приносити біду.


Новини