Головна Новини Суспільство Війна з Росією Алаудінов у розпачі: ЗСУ знищили найкращого штурмовика «Ахмата» з позивним «Кіллер»
commentss НОВИНИ Всі новини

Алаудінов у розпачі: ЗСУ знищили найкращого штурмовика «Ахмата» з позивним «Кіллер»

ЗСУ знищили відомого російського бойовика

сьогодні, 13:34
Поділіться публікацією:

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апті Алаудінов повідомив у своєму Телеграмі про загибель "найкращого штурмовика" спецназу "Ахмат" із позивним "Кіллер".

Алаудінов у розпачі: ЗСУ знищили найкращого штурмовика «Ахмата» з позивним «Кіллер»

Апти Алаудінов

Алаудінов назвав бійця своїм братом у своєму повідомленні.

Загинув наш дорогий брат Кіллер. Ти був найкращим штурмовиком із усіх, кого я знав", — написав Алаудінов.

Також Аллаудінов опублікував відео, з якого зрозуміло, що Кіллер перебував на війні в Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що втрати Росії в Україні в ході наступів на східному фронті перевищили 600 тисяч осіб особового складу вбитими та пораненими. Таку заяву зробили у Пентагоні на умовах анонімності під час брифінгу для працівників мас-медіа. У матеріалі наголошується, що ці втрати більш ніж у 40 разів перевищують ті, які РФ зазнала за десятирічне вторгнення до Афганістану у 1990-х роках. У виданні наголосили, що за останні кілька місяців російські війська захопили кілька ключових міст, які українці завзято утримували.

Також "Коментарі" розповідали , що багато військових аналітиків і самі військові підтверджують, що головна перевага росіян ан фронті полягає в тому, що їх банально більше, ніж українців. Але ця проблема може з часом зникнути. Чисельна перевага Росії над Україною може почати зменшуватися вже до кінця цього року. Таку думку в інтерв'ю Intelligencer висловив американський військовий експерт Майкл Кофман. Однак Кофман зазначив, що Росія найближчим часом не залишиться без ресурсів, хоча її наступальні операції сповільнюватимуться. Це може дати Україні шанс, адже російські війська на сході просуваються повільно і зазнають великих втрат як живою силою, так і технікою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини