Головна Новини Суспільство Війна з Росією Адмірал НАТО назвав "найстрашнішу помилку" у війні РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Адмірал НАТО назвав "найстрашнішу помилку" у війні РФ проти України

Бауер заявив, що найбільше Путін боїться демократії і визнає лише право сили

21 березня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

Для Заходу було б "страшною помилкою" дати російському диктатору Путіну перемогти у війні проти України. Як передає портал "Коментарі", про це під час виступу на Київському безпековому форумі заявив голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер.

Адмірал НАТО назвав "найстрашнішу помилку" у війні РФ проти України

Голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер. Фото з відкритих джерел

"Це було б для всіх нас небезпечним, тому що результат цієї війни впливатиме на долю всього світу", — заявив воєначальник.

Роб Бауер висловив думку, що у війні Росії проти України настав "вирішальний момент", а тому російським окупантам не можна перемогти.

За словами воєначальника, російський диктатор Володимир Путін боїться демократії та визнає лише право сили, а не верховенство права.

Роб Бауер зазначив, що жодна пропаганда не зможе приховати втрати росіян та труни на території РФ.

"Не існує пропаганди, яка могла б знайти відповіді на питання сімей загиблих солдатів. Як і жодна пропаганда не може приховати правди про те, що Путін не досяг жодної зі своїх цілей. А якби досяг? Російські війська не розуміють, за що воюють, а ви розумієте", — висловився Бауер.

Читайте на порталі "Коментарі" — плани Путіна в Україні зірвані: російські добровольці розкрили деталі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на тлі того, як Російська Федерація зміцнює відносини з Китаєм, Північною Кореєю (КНДР) та Іраном, вибудовуючи своєрідну "вісь зла", насторожують заяви, які періодично робить найімовірніший кандидат від Республіканської партії США на посаду голови Білого дому – Дональд Трамп. Він і раніше сумнівався у необхідності Штатів перебувати в Альянсі, а тепер ще й почав мало не заохочувати РФ напасти на Європу, яка, на його думку, недостатньо платить за свою безпеку. І хоч останнім часом він трохи знизив тональність, тенденція тривожна. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" думками про новоявлену "осі зла", причини її появи і те, чи слід турбуватися з приводу заяв Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини