Головна Новини Суспільство Війна з Росією Аавіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Аавіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область

ЗСУ продовжує посилювати тиск у Херсонській області

12 серпня 2022, 16:10 comments1679
Поділіться публікацією:

Тимчасово окупована Херсонська область сьогодні стрясається від потужних вибухів. Зокрема, місцеві жителі розповідають, що чули сильні вибухи поблизу Нової Каховки та Берислава. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Міст".

Аавіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область

Вибух. Фото: з відкритих джерел

За інформацією видання, вибухи та загоряння сталися осторонь Каховської ТЕЦ. Також вибухи лунали поблизу населеного пункту Малокахівка.

Очевидці припускають, що швидше за все ЗСУ завдали ракетно-артилерійського удару складам з боєприпасами, а також по логічним центрам Росії. Люди також повідомляють, що спрацювала рашистська ППО.

Також інформацію про масований обстріл військових об'єктів на Херсонщині у себе в Телеграм підтвердив нардеп Олексій Гончаренко. Він закликав місцевих жителів Херсонської області, наскільки можна, спускатися в укриття.

"Прямо зараз авіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область. Українці, спускайтеся в укриття. Росіяни, йдіть до епіцентрів вибухів, зробіть фото/відео", – написав нардеп.

Трохи раніше Олексій Гончаренко повідомляли про обстріл ЗСУ Каховського мосту, після чого їм точно не зможуть користуватись росіяни для перекидання своєї техніки з окупованого Криму. "Прильоти" Каховським мостом підтвердили і окупанти, але поспішили заявити, що руйнування не критичні і міст вистояв.

Читайте на порталі "Коментарі" — СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи припиниться ядерний шантаж з боку Росії після засідання ООН – чому право вето РФ у Раді безпеки незаконне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини