Головна Новини Суспільство таблоїд Відомий співак взяв до рук зброю та присягнув на вірність Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий співак взяв до рук зброю та присягнув на вірність Україні

Віталій Козловський прийняв військову присягу та, скоріш за все, долучиться до лав Національної гвардії

20 липня 2023, 22:58 comments1033
Поділіться публікацією:

Віталій Козловський, який був мобілізований у червні і проходив військову підготовку, щойно прийняв присягу на вірність Україні. Відповідним відео він поділився у соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі".

Відомий співак взяв до рук зброю та присягнув на вірність Україні

Віталій Козловський

- Я, Козловський Віталій Віталійович, вступаю на військову службу та присягаю ніколи не зрадити українському народу, — заявив виконавець. 

Після церемонії освячення військові разом проголосили військові вітання: "Слава Україні — Героям слава!", "Слава нації — смерть ворогам!", "Україна — понад усе!".

37-річний виконавець народився 6 березня 1985 року у Львові. У жовтні 2002 він переміг у телепрограмі "Караоке на майдані" у Львові. Саме тоді на всю Україну він виконав пісню "Вона" львівського гурту "Плач Єремії". Згодом він переміг в першому сезоні музичного телепроєкту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці". Брав участь у конкурсі "Нова хвиля" в 2004 році. В 2012 році приймає рішення розірвати стосунки зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком та починає новий творчий шлях записавши пісню "Сияние".

З вересня 2020 року став старшим викладачем вокалу у Київській академій естрадного та циркового мистецтв. У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Тим часом, Охлобистіна та Тіматі включили до  санкційних списків.

Сили оборони знищили відомого рашиста, який закликав "мочити хохлів". Відомого пропагандиста, ймовірно, було знищено внаслідок застосування касетних боєприпасів, нещодавно переданих США Україні. 

А лікарі врятували підлітка, який пережив "внутрішнє обезголовлення". Медики, які врятували життя хлопцю, говорять про медичне диво через рідкісний випадок. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини