Головна Новини Суспільство таблоїд Трансгендерна американка вступила до лав української армії та поїде на передову (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Трансгендерна американка вступила до лав української армії та поїде на передову (ВІДЕО)

Дівчина, яка має медичну освіту, незабаром вирушить на фронт для того, щоб допомагати нашим захисникам.

8 січня 2023, 23:48 comments1385
Поділіться публікацією:








Сара Ештон-Чирілло, яка народилася у північній Флориді, повернулася до США у грудні 2022 року – вперше з моменту вторгнення РФ на територію України.

Трансгендерна американка вступила до лав української армії та поїде на передову (ВІДЕО)

Трансгендерна американка вступила до лав української армії/ Ілюстраційне фото

Трансгендерна дівчина була директором з комунікацій у каліфорнійській медичній компанії до того, як запустила сайт Politic.tips, присвячений політиці в Неваді та по всій країні. Вона прагнула викривати екстремістськи налаштовані угруповання та допомагати людям.

З початком війни Сара приїхала на територію України та почала тут вести свою журналістську діяльність. Вона дуже переживала, що матиме проблеми з документами через зміну статі, проте була приємно здивована ставленням українців до іноземців.

Сара має медичну освіту і саме через це вона вирішила піти на фронт вже не як журналіст, а парамедик. Вона вже пройшла курс підготовки та незабаром готується вирушити на передову.

“З першого дня, коли мені поставили штамп у паспорт на кордоні, я дізналася, що Україна дуже гостинна. Це навіть не питання терпимості суспільства, не питання сприйняття ідентичності різних людей. Україна – це країна, яка цінує свободу та виступає за свободу для всіх людей. Тут я працювала з ще більшою ефективністю: спочатку репортером, а потім як військовий медик завдяки тому, що моя гендерна приналежність не має тут жодного значення”, – наголосила Сара.


Раніше "Коментарі" писали про те, що майстра з Петриківки оригінально розмалювали військовий вертоліт (ВІДЕО). Незвичайний орнамент дуже сподобався військовим та порадував наших захисників.

Читайте також:   У США чоловік з'їв обличчя старого у метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО). Зловмисника затримали. Постраждалий отримав колосальні травми і йому знадобилася екстрена медична допомога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини