Головна Новини Суспільство таблоїд На глобальний саміт у Давосі з’їжджаються і представники секс-індустрії
commentss НОВИНИ Всі новини

На глобальний саміт у Давосі з’їжджаються і представники секс-індустрії

Повії збираються в Давосі паралельно з традиційною щорічною зустріччю світової еліти, де попит на сексуальні послуги стрімко зростає

20 січня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Під час економічного саміту Глобальна еліта, яка розв'язує найвагоміші світові проблеми, включаючи гендерну нерівність, сприяє сплеску проституції в Давосі - швейцарському курортному місті, пишуть "Коментарі" з посиланням на Dailymail.

На глобальний саміт у Давосі з’їжджаються і представники секс-індустрії

На Фото Саломе Бальтус

Попит на секс-бізнес стрімко зростає щороку на зустрічі світових лідерів і бізнес-магнатів, які приїжджають у Давос з усього світу, щоб поспілкуватися один з одним.

Під час п'ятиденного саміту, який цьогоріч розпочався 16 січня, "супроводжувальним" бронюють номера у тих же готелях, що й для високовладних босів та їхніх службовців.

Одна з секс-працівниць, на ім'я Ліана, розповіла, що дотримується офіційного дрес-коду і одягається в діловий одяг, щоб не особливо виділятися серед біг-босів, попри те, що проституція у Швейцарії законна. Саломе Бальтус — секс-працівниця та письменниця, каже, що зупиняється в готелі неподалік Давосу під час саміту.

Як писали "Коментарі", Global Collaboration Village на Всесвітньому економічному форумі може стати революційним рішенням. Зараз є багато компаній, які намагаються заробити на метавсесвіті, але набагато менше компаній, які намагаються використовувати його технології для суспільного блага. Всесвітній економічний форум у Давосі сподівається змінити це за допомогою Global Collaboration Village. Віртуальне село спроєктоване так, щоб функціонувати і виглядати як справжнє швейцарське місто, за винятком того, що тут люди, які збираються в коворкінгах, відвідують конференції в урядових будівлях і музеї, що будуть переглядати, робитимуть це як аватари.

Читайте також на порталі "Коментарі" - форум у Давосі: на що може розраховувати Україна – про що говорить відсутність на заході Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини