Головна Новини Суспільство таблоїд Дочка благала не робити цього: в Ірландії жінка втратила очі після тату (ФОТО, ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка благала не робити цього: в Ірландії жінка втратила очі після тату (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Прагнення модифікувати своє тіло і виділитися в натовпі іноді призводить до дуже плачевних наслідків. Героїня нашої статті є підтвердженням цього.

9 грудня 2022, 00:15 comments1666
Поділіться публікацією:








Днями з'явилася інформація про те, що студентка юридичного факультету з Белфасту (Північна Ірландія) та мати п'ятьох дітей Анайя Петерсон вирішила вкотре модифікувати своє тіло та зробити різнокольорові татуювання на очних яблуках.

Дочка благала не робити цього: в Ірландії жінка втратила очі після тату (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Тату/Фото з відкритих джерел

Дівчина пофарбувала білки своїх очей бузковим і синім чорнилом, проте вона не врахувала того, що після такого поспішного рішення вона може назавжди позбутися не тільки зору, а й очних яблук.

Про це повідомляє видання New York Post.

Дочка благала не робити цього: в Ірландії жінка втратила очі після тату (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 2

Так, прихильниця боді-модифікацій, у якої вже є на тілі безліч татуювань і пірсингу, а також спліт язика (розчленовування язика надвоє на зразок змії), вирішила пофарбувати білки очей різнобарвним чорнилом.

Після проведення татуювання очні яблука дівчини запалилися, а рогівка почала відторгатися. На даний момент вона перебуває у лікарні під наглядом лікарів. Прогнози, на жаль, невтішні. Дівчина може не просто засліпнути назавжди, а й позбутися очних яблук через прогресуючу інфекцію.

Дочка благала не робити цього: в Ірландії жінка втратила очі після тату (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 3

Наголошується, що дочка Анайї слізно просила її відмовитися від такого екстремального експерименту, але мати вирішила не слухати своє чадо і провела татуювання на очах.

Фахівці не перестають говорити про те, що "вживлення" чорнила в очні яблука — це вкрай небезпечна та безрозсудна процедура. Після цього людина ризикує втратити зір та залишитися на все життя інвалідом.

Чому мати п'ятьох дітей ці умовляння не зупинили від фатального кроку – не відомо.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Nike презентували "бомж-кросівки" за надхмарною ціною (ФОТО). У цьому взутті ви відчуєте себе впевнено в будь-якій ситуації.

Читайте також: Папуга-маніяк: в Австралії какаду намагався вбити перехожих (ВІДЕО). Какаду мають дуже високі інтелектуальні здібності і легко навчаються різним командам. Однак саме ці пернаті дуже примхливі та злопам'ятні.


Дочка благала не робити цього: в Ірландії жінка втратила очі після тату (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

9 грудня 2022, 00:40

Довбануті якісь створіння! а не люди! особливо жінки! вищипутьб брови - малують чорнилом. накладують вії. ногті нкладу.ть.. блін. погано що не виривають свої при цьому! ахахаха! таке враження, що я один нормальний! ну, і ще парочка знайомих... і все...


Новини