Головна Новини Суспільство Наука та освіта Як в Україні закриватимуть навчальні заклади на карантин: порада міжнародних експертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як в Україні закриватимуть навчальні заклади на карантин: порада міжнародних експертів

Навчальні заклади радять закривати на карантин в останню чергу та відкривати найпершими

3 вересня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Міжнародна організація ЮНІСЕФ пропонує українському уряду та місцевим органам самоврядування, щоб школи в Україні залишалися відкритими у навчальному році 2021/2022 якомога довше. Відповідна заява з’явилась на офіційному сайті організації, пише "Освіторія".

Як в Україні закриватимуть навчальні заклади на карантин: порада міжнародних експертів

Школярі, фото з відкритих джерел

Міжнародні експерти рекомендують закривати навчальні заклади на карантин в останню чергу, а відкривати найпершими. Це дозволить забезпечити якісну освіту для більш ніж 4,2 мільйона українських школярів. В організації впевнені, що цієї мети можна досягти шляхом прискорення вакцинації проти COVID-19, особливо серед педагогів і батьків. Це може бути вирішальним моментом і лише так можуть школи пропрацювати цілий рік без закриття.

"Вакцинація вчителів і батьків має вирішальне значення для того, щоб школи залишалися відкритими. Так само важливо, щоб діти були щеплені проти інших захворювань відповідно до національного календаря профілактичних щеплень", — зауважує Мурат Шахін, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як перевірити знання дітей про правила поведінки на дорозі та узбіччі: кілька простих запитань. Зупинка є дуже небезпечним місцем на дорозі для дитини. Основні причини, які сприяють цьому: поспіх дитини, великий транспорт, що стоїть на зупинках. Тому слід навчити дитину помічати усе це і ніколи не поспішати.

Також портал "Коментарі" інформував, що у Міносвіти роз'яснили порядок навчання школярів з 1 вересня.  

© Comments.ua
раніше "Коментарі" повідомляли,



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини