Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні запрацював American university: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запрацював American university: що відомо

В 2022 році планується відкрити набір до American university на кілька спеціальностей

7 лютого 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

У Києві запрацював філіал вищого навчального закладу США American University. Про це відомо з сайту закладу.

В Україні запрацював American university: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Заклад приватний та співпрацює з Університетом штату Арізона. Зазначається, що ректором-засновником став ​​Роман Шеремета, відомий український економіст.

Університет пропонує освітню програму для студентів та аспірантів з кількох напрямів. Відомо, що на магістратуру розпочнеться набір студентів з напрямків бізнес-управління та інженерні технології з березня 2022 року або вересня. Навчання триватиме три семестри.

На бакалаврат розпочнеться прийом з цих двох спеціальностей не раніше вересня. Крім вище згаданих спеціальностей в закладі надалі готуватимуть фахівців з інженерії, медицини, архітектури, дизайну та права. Планується відкрити 600 навчальних програм та кілька тисяч курсів. Студенти навчатимуться англійською мовою.

Кампус університету планується збудувати в приміщенні річкового порту на Поштовій площі. Повідомляється, що в ремонт та облаштування кабінетів, лабораторій та лекційних зал для студентів буде інвестовано 12 мільйонів доларів США. Історичну спадщину буде збережено, разом з тим дизайнери створять інтер’єр найсучаснішого університету, зручного для студентів.

Раніше ми повідомляли, що філіал вашингтонського вишу запрацює в Україні. American University готуватиме бакалаврів, магістрів та докторів наук в партнерстві з державним Arizona State University, що має філії по всьому світу.

Як повідомляв портал "Коментарі", викладачів та адміністрацію Президентського університету буде призначено весною 2023 року. Навчальний рік в університеті планується розпочати з жовтня 2023 року. Тоді до університету відберуть до 120 студентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://auk.edu.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини