Головна Новини Суспільство Наука та освіта Школи в одній з областей переведуть на дистанційне навчання: названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Школи в одній з областей переведуть на дистанційне навчання: названа причина

В регіоні вакцинувалися проти COVID-19 тільки 29% співробітників

9 вересня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

З понеділка, 13 вересня, учні шкіл в Івано-Франківській області будуть навчатися в дистанційному форматі. Зміни в освітньому процесі пов'язані зі збільшенням хворих на коронавірус і одночасно з низьким рівнем імунізації вчителів. У регіоні вакцинувалися проти COVID-19 тільки 29% співробітників. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, передає OBOZREVATEL з посиланням на "Україна 24".

Школи в одній з областей переведуть на дистанційне навчання: названа причина

Дистанційне навчання - фото з відкритих джерел

Чиновниця нагадала, що для очного формату навчання в школі, необхідно, щоб щеплення від коронавірусу отримали понад 80% педагогів. На Прикарпатті цій вимозі відповідає 15 шкіл, тому школярі зможуть відвідувати заняття у звичайному режимі.

Попри перехід до дистанційного формату навчання, місцева влада закликає вчителів вакцинуватися проти COVID-19. В іншому випадку учні продовжуватимуть навчатися онлайн.

У виданні зазначають, що вимог до щеплення школярів в Україні немає, а вчителів вакцинують у добровільному порядку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Україна може бути переведена у "жовту" зону епідемічної небезпеки вже за два тижні. Уряду буде необхідно близько семи днів, щоб розробити нові карантинні заходи у "жовтих" і "червоних" зонах.

У матеріалі порталу також зазначено, що у Міністерстві охорони здоров'я виступили з ініціативою ввести правила ослаблення карантину для тих людей, які щеплені проти коронавірусу. Тобто, якщо регіон за показниками потрапляє в "жовту" чи "червону" зону карантину, то для тих компаній і підприємств, працівники яких вакциновані, можуть бути зроблені винятки щодо низки обмежень. Про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, виступаючи на засіданні уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини