Головна Новини Суспільство Наука та освіта На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята
commentss НОВИНИ Всі новини

На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята

Фотографії малюків заворожують

21 грудня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:

На станції української антарктичної експедиції імені Академіка Вернадського на День Святого Миколая сталося маленьке диво. На ділянці відповідальності експедиції народилися перші в цьому сезоні пінгвінята. Всього вилупилося троє малюків — двійня з'явилася в однієї пари й одне пташеня в іншої.

На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята

Вчені-орнітологи розповідають, що зараз малюки покриті сірим пухом, але з часом вони поміняють забарвлення на чорно-біле. Це станеться помітно через півтора місяця. На цей час пташенята, як і будь-які новонароджені знаходяться в гніздах, в якому мама і тато по черзі забезпечують малюків їжею. Виходити з гнізда птахи зможуть вже буквально за 20-30 днів.

Підписники сторінки української антарктичної експедиції назвали народження малюків Чудо на Миколая. У коментарях з'явилося багато питань з приводу життя арктичних жителів, на які працівники експедиції з задоволенням давали повні та цікаві відповіді.

На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята - фото 2
На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята - фото 3
На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята - фото 4
На День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво - з'явилися перші в цьому році пінгвінята - фото 5

Раніше "Коментарі" писали про те, що зробили підбірку фотографій, на яких котиків вдалося застукати на місці злочину і зафіксувати цей момент на фото. Тут підібрані саме такі перли. Ці пухнасті злочинці викличуть у вас посмішку!

Крім того, порталу стало відомо, що граціозності кішок можуть позаздрити навіть найбільш успішні представниці модельного бізнесу, адже цим прекрасним створінням не потрібно вдаватися до таких хитрощів, як професійний макіяж і до редагування зовнішності за допомогою комп'ютерних програм типу Lightroom і Photoshop. Фотографуючи кішок, не потрібно робити десяток кадрів, підшукуючи вдалу позу, ракурс або освітлення, тому що кішки в будь-який час дня і ночі та пору року прекрасні. А фотографії нижче тільки підтверджують цю аксіому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини