Головна Новини Суспільство Наука та освіта МОН пропонує школам продовжити канікули на час січневого локдауна
commentss НОВИНИ Всі новини

МОН пропонує школам продовжити канікули на час січневого локдауна

Відомство спирається на вимогу ЗУ "Про загальну середню освіту"

15 грудня 2020, 19:59
Поділіться публікацією:

Міносвіти і науки пропонуємо середнім навчальним закладам продовжити зимові канікули на час локдауна, який буде введений по всій території України з 8 до 24 числа наступного місяця. Главам місцевих департаментів освіти вже направили відповідні вказівки. Про це служба по зв'язках з громадськістю відомства. У Міністерстві посилаються на заборону відвідувати школи як державної, так і приватної видів власності, тому установи можуть на цей час відпустити учнів на відпочинок.

МОН пропонує школам продовжити канікули на час січневого локдауна

"Міністерство рекомендує розглянути можливість, при необхідності, оголосити на цей час канікули з урахуванням положень частин 3 і 4 статті 10 закону" Про загальну середню освіту ", — йдеться в заяві прес-служби.

Також відомо, що МОН просить адміністрації навчальних закладів організувати в цей період навчання в дистанційній формі, використовуючи ресурс "Всеукраїнська школа онлайн".

Раніше "Коментарі" писали про те, що Міністерство освіти і науки України запустило портал "Всеукраїнська школа онлайн". За словами виконуючого обов'язки міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, платформа необхідна для всіх учасників навчального процесу в умовах дистанційного та змішаного навчання при пандемії.

Крім того, порталу стало відомо, що нещодавно Кабінет Міністрів України затвердив, що 8 січня на території країни почне діяти посилений карантин. Але все буде залежати від кількості нових випадків захворювання коронавірусів. Якщо українці почнуть активніше вболівати COVID-19, то карантинні обмеження введуть і раніше. А можуть і зовсім перенести на лютий. Про це сказав Міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Він вважає, що якщо локдаун не почне діяти в січні, як планується, то його будуть екстрено вводити в лютому. Це станеться за умови великого зростання кількості хворих.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:13

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини