Головна Новини Суспільство Наука та освіта Дистанційне в школах та вишах: МОН рекомендувало змінити форму занять
commentss НОВИНИ Всі новини

Дистанційне в школах та вишах: МОН рекомендувало змінити форму занять

На дистанційне навчання перейдуть українські школярі та студенти

27 січня 2022, 09:39
Поділіться публікацією:

Школи знову перейдуть на дистанційне навчання через загострення епідемічної ситуації в країні та нову хвилю захворюваності на коронавірус. Відповідні рекомендації адміністраціям закладів щодо форми навчання надіслало Міністерство освіти і науки України. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Дистанційне в школах та вишах: МОН рекомендувало змінити форму занять

В Україні вводять дистанційне навчання через спалах захворюваності, фото з відкритих джерел

В листах йдеться про переведення школярів 5-11 класів на дистанційне навчання на найближчі два тижні. В профтехучилищах може бути застосоване переведення на дистанційне або організовано змішану форму навчання. У коледжах, технікумах та закладах вищої освіти рекомендується ввести дистанційне навчання на місяць — з 27 січня до 25 лютого.

Проведення очних занять допускається в дитячих садочках та початковій школі для учнів 1-4 класів та для учнів спеціальних закладів освіти.

Організацією процесу навчання у вищих військових навчальних закладах, військових навчальних підрозділах вишів, військових коледжах та інших опікуються державні органи, які управляють такими закладами освіти.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні новий антирекорд за весь період пандемії з 2020 року — за добу зареєстрували 32 393 нових випадків COVID-19. Найближчим часом "почервоніти" можуть ще чотири західні області: Вінницька, Львівська, Тернопільська, Чернівецька.

Юрій Жигарьов, лікар-інфекціоніст вищої категорії, кандидат медичних наук дав поради для батьків щодо того, як вберегти дітей від коронавірусної хвороби. Потрібно стежити, щоб у дитини був повноцінний раціон, достатня фізична активність.

Також слідкуйте за тим, щоб у дитячій була достатня вологість повітря. Лікар підсумував, що поради такі самі, як і ті, які дають медики під час епідемій грипу або сезонному підвищенні рівня захворюваності на ГРВІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини