Головна Новини Суспільство Скандали Застрелений поліцією у Дніпрі: ДБР проведе розслідуваня
commentss НОВИНИ Всі новини

Застрелений поліцією у Дніпрі: ДБР проведе розслідуваня

Під час бійки в Дніпрі поліція застрелила чоловіка, він напав на патрульних, які тягли його супутницю

29 серпня 2023, 23:29
Поділіться публікацією:

Державне бюро розслідувань проведе розслідування інциденту в Дніпрі, під час якого Патрульна поліція зупинила "Ягуар", а згодом через конфлікт, який виник між поліцейськими та чоловіком, була застосована табельна зброя. Внаслідок її застосування чоловік був застрелений. Про це повідомляють "Коментарі".

Застрелений поліцією у Дніпрі: ДБР проведе розслідуваня

Загиблий

"Працівники ДБР, за сприяння Нацполіції, оперативно розпочали розслідування інциденту, що стався у Дніпрі за участю працівника правоохоронного органу. Під час патрулювання він застосував табельну зброю, що призвело до загибелі людини. Попередньо встановлено, що правоохоронці намагались зупинити елітне авто у середмісті Дніпра, водій якого, за наявними даними, ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху. Після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння. Під час інциденту правоохоронець застосував табельну зброю. Від отриманих вогнепальних поранень водій авто помер", — сказано в офіційному повідомленні ДБР.

Прокоментували інцидент і в Національній поліції:

"У Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка: на місці працюють усі профільні служби. Подія сталася сьогодні, 29 серпня, на проспекті Івана Мазепи. На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події. Керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків", — сказано у повідомленні.

В Мережі, на телеграм-каналі екснардепа Ігоря Мосійчука, оприлюднене відео затримання, яке знімав, ймовірно, хтось з пасажирів авто. На думку колишнього парламентаря, "поліцейські очевидно перевищили свої службові повноваження і навмисне застрелили чоловіка, який захищав свою родину — дружину і дітей від покидьків у поліцейській формі".

"Він не був за кермом, а лише захищав свою дружину яку витягували з авто неадекватні поліцейські. Му**р не задіяв електрошокер, дубинку, а почав стріляти і не в кінцівки, а на ураження з метою вбити. Чистої води зумисне вбивство!" — пише вже на своїй сторінці в соціальній мережі експарламентар.


Як інформує ДБР, наразі вирішується питання про затримання правоохоронця та повідомлення йому про підозру. Процесуальне керівництво здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура.

Тим часом, в Україну йде нова хвиля африканської спеки.

Відомій співачці стало погано під час концерту.

А експерти розповіли, про що говорять заяви Зеленського: які очікування від вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини