Головна Новини Суспільство Скандали Як в Україні поставилися до європейської заборони української агропродукції
commentss НОВИНИ Всі новини

Як в Україні поставилися до європейської заборони української агропродукції

Частина українців з розумінням поставилася до європейських обмежень, частина - ні

24 квітня 2023, 14:25
Поділіться публікацією:

15 квітня Польща заборонила ввезення та транзит української агропродукції, за нею послідували Угорщина, Болгарія, Словаччина. Останні заборонили ввезення української агропродукції, але зберегли транзит. Обмеження на український агроекспорт країни пояснили тим, що українська агропродукція на їх внутрішньому ринку дешевша за продукцію їх фермерів. Це пов'язано з якістю українських грунтів, великими земельними ділянками в Україні, а також більш дешевою робочою силою.

Як в Україні поставилися до європейської заборони української агропродукції

Європа обмежила український експорт агропродукції

Компанія Active Group вивчила ставлення українців щодо цих рішень європейців.

Про рішення європейських союзників України знає більшість українців — 65,3%, ще 17,5% щось чули, а 17,2% вперше чують про таке.

При цьому виправданими дії українських союзників вважають 5%, скоріш виправданими — 28,7%, скоріш невиправданими — 30%, невиправданими — 15,8%. Ще 20,5% опитаних не змогли визначитись з цього питання.

В питанні, чи достатньо українська влада робить для вирішення питання експорту продукції, опитані поділились: роблять все, що можуть і навіть більше — вважають 12%, достатньо — 24,3%, недостатньо — 36,3%, нічого не робить — 2,3%. Ще 25,1% не змогли визначитись, відповідаючи на це питання.

Тим часом, у ГУР прокоментували ймовірність російського ядерного удару.

Україна встановила рекорд зі збільшення військових витрат.

А у Червоному морі містично зникла яхта з росіянами. Про загадкове викрадення повідомили РосЗМІ, з посиланням на посольство Росії у Саудівській Аравії. 

"Прогулянкове судно "30 хвилин" ("30 minutes") вийшло в море і вирушило до Джибуті, країни у Східній Африці. Судно стало на якір біля острова Румейн і зникло з радарів", – повідомили російські дипломати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини