Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР прокоментували ймовірність російського ядерного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР прокоментували ймовірність російського ядерного удару

Кирило Буданов прокоментував ймовірність ядерного удару по Україні у разі звільнення кримського півострова

24 квітня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Глава Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія не завдасть ядерного удару, коли українські захисники зайдуть до окупованого Криму. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на інтерв'ю Кирила Буданова РБК-Україна.

У ГУР прокоментували ймовірність російського ядерного удару

Голова української військової розвідки Кирило Буланов

На запитання, чи не буде ядерного удару у разі, якщо ЗСУ зайдуть до Криму, Буданов відповів: "Не буде".

На його думку, російська пропаганда покаже втрату Криму як "вимушений крок" – так само, як і під час деокупації Херсона.

"Боляче це визнавати, але треба сказати: їхня пропагандистська машина під час втрати Херсона максимально ефективно себе показала. Вони показали втрату Херсона — а це було найбільше досягнення так званої "спеціальної військової операції" — просто як звичайну справу. Причому вивернули це так, що це в принципі ще й гарна річ була для них, тобто вони вже все напрацювали, моделі по тому, як висвічувати новини під час подій у Криму – всі вони вже є, вони нам чудово відомі, повірте, вони спрацюють на їхнє суспільство. І тут буде вимушений крок і взагалі майже щастя. Повірте, там пропагандистська машина працює як взірець, це реально зразок. Вони так "обовванюють" своє населення, як ніхто у світі не може", — заявив Буданов.

Крім того, він заінтригував заявою про наближення знакової битви.

Ще одна колишня республіка СРСР відмовилася від святкування 9 травня.

А Зеленський розповів, чому Україна не відмовиться від Бахмута – українські війська не можуть відмовитись від оборони Бахмута, бо його захоплення допоможе росіянам розширити фронт.

За словами президента, якщо російські війська захоплять місто, це може стати плацдармом для їхнього наступу на Краматорськ та Слов'янськ Донецької області.

"Ми не можемо відмовитися від Бахмута, тому що це розширить фронт і дасть російським військам та ПВК "Вагнер" шанс захопити більше наших земель", — заявив Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини