Головна Новини Суспільство Скандали В Одеському ТЦК відреагували на викрадання неповнолітнього особами у військовій формі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеському ТЦК відреагували на викрадання неповнолітнього особами у військовій формі

Одеський обласний ТЦК та СП дав перший коментар щодо випадку про викрадення 14-річного хлопця особами у військові формі.

7 квітня 2024, 16:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівниця відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради Оксана Терзі розповіла Одеським ЗМІ про інцидент з викраденням 14-річного школяра чотирма чоловіками у військовій формі, які запхали неповнолітнього в бус. На цю інформацію відреагували в Одеському ТЦК.

В Одеському ТЦК відреагували на викрадання неповнолітнього особами у військовій формі

Реакція Одеського ТЦК на викрадення неповнолітнього. Фото з відкритих джерел

Як повідомили у ТЦК Одеської області щодо інциденту з можливим викраденням неповнолітнього розпочато службову перевірку.

"Щодо ситуації із звинуваченням співробітників ТЦК та СП у затриманні неповнолітнього в Ізмаїльському районі проводиться службова перевірка", — йдеться в повідомленні ТЦК.

За їх словами, вони сприятимуть вивченню інциденту, який може бути пов'язаний з мобілізацією в Україні.

"Всі обставини події ретельно вивчаються, командуванням забезпечено максимальне сприяння правоохоронним органам, що діють в рамках розслідування правопорушення за ч. 1 ст. 146 КК України, відомості про яке внесено до ЄРДР", — додають в Одеському ТЦК.

146 стаття Кримінального кодексу карає строком до трьох років ув'язнення за незаконне викрадення людини або незаконне позбавлення її волі.

Нагадаємо, що співробітниця соціального захисту Одещини Оксана Терзі розповіла про викрадення 14-річного підлітка. За її словами, чоловіки у військовій формі схопили школяра, "запакували" його в бус та відвезли за 5-7 км від дому. Під час поїздки до голови підлітка нібито прикладали дуло автомата, побили його по спині, а також зв'язали руки стяжкою. Наразі невідомо, чи до інциденту причетні військові співробітники ТЦК, або ж викрадення було здійснене бандою озброєних чоловіків у військовій формі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд виніс перші рішення у справі про напад з сокирами двох чоловіків на працівників ТЦК.

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо, скільки ухилянтів розшукала поліція на запит ТЦК на Львівщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини